ERRORS IN DATABASE « Comments & Suggestions « Website Discussion
 
Fri, 10 Oct 2008, 3:58pm #1
stopperbud
King
Coinmachine
Registered: Sep, 2008
Last visit: Sat, 01 Nov 2014
Posts: 297

post here your errors in the database
so scott can change them

Last edited Sat, 11 Oct 2008, 4:48pm by stopperbud


a big helping hand
.

http://wlodb.com/files/banner-wonderland-online-3.jpg

Offline
Fri, 10 Oct 2008, 4:02pm #2
Hei
Conqueror
Hei-eyes
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sun, 12 Jul 2009
Posts: 106

i'd Like 2 report a Wrong Combination...

White Clay + Dust Coat = Color Mask

the combination is wrong as when i tried it, it said that Dust Coat cant be combined


" contractors Beware, the Black Reaper is Near... "
http://i499.photobucket.com/albums/rr360/vanoelle1994/dArker%20THAN%20bLacK/darkerthanblack_10_01.jpg

IGN: Hei
Server: Gemini 2
Element: Wind
Guild: Tsubasa

Offline
Fri, 10 Oct 2008, 4:10pm #3
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

thanks updated.

Offline
Sat, 11 Oct 2008, 6:02am #4
dotnet54
Emperor
Rufy_pioggia_1thumb
Registered: Sep, 2008
Last visit: Mon, 13 Jan 2014
Posts: 870

stopper can u change the topic name to "Errors in Database" or "Error Report" , so that we can post all errors(not only compounding), but recycling , collection, items, tools also in under same topic

somethings i found
=>Taiwan, X2242, Y435 mining spot, u can collect mercury also( i know its not in official website also, but u can get it here)
=>scott in collections can u change the name of "large island" and "small island" to "Hawaii-Large island", and "Hawaii-Small island", because some people may not know where small and large island is, since its not labeled in world map
=> also it would be easy if u add the names of cave where mining spot is, because some people may not know what cave it is if they see only the inside map of cave

Last edited Sat, 11 Oct 2008, 6:09am by dotnet54


IGN = taisan, Guild =*none*, Server =Leo1
timezone = GMT +5:00 (Maldives)
http://wlodb.com/files/Luffy-3.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-0.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-4.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-8.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-5.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-10.jpg

Spoiler:
Hello guys , do your best to help find cool smiley to use in forum, good luck all ^.^
http://wlodb.com/topics/145

Please help to advertise website and make our community larger ^^
http://wlodb.com/topics/614

Pls help get missing icons ^^ the link below shows items without any icon in database
http://wlodb.com/items/missing_images
if u have these items pls take a screen shot and post here ^^
http://wlodb.com/topics/74

=======================================================
New Forum User Tutorial ^-^
====================
How to start with website? by kazura
http://wlodb.com/topics/843
How do i add a picture?
http://wlodb.com/topics/875 by Hugo
Which tags are supported?
http://wlodb.com/topics/121 by scott
Read before u post xD
http://wlodb.com/topics/181 by me


Offline
Sat, 11 Oct 2008, 11:31am #5
ottol1998
King
Naruto10
Registered: Oct, 2008
Last visit: Fri, 23 Apr 2010
Posts: 319

ya dotnet i dun know where is small island and big island i find in world does not hv


ign:BUN
server: LEO 1/2
earth
lvl: 38

I PEIN o.O

Offline
Sat, 11 Oct 2008, 1:44pm #6
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

thanks dotnet...updated!

Offline
Sun, 12 Oct 2008, 3:29am #7
NightMare
Scout
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sun, 16 Nov 2008
Posts: 10

hihi.. scott

there some error.. in collection..
page 3 4
in kelan village.. that was ordinary wood..
not wood.. and
in the 1st image of page 4..
error =)

Offline
Sun, 12 Oct 2008, 4:28am #8
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

thanks updated!

Offline
Thu, 16 Oct 2008, 2:46pm #9
dotnet54
Emperor
Rufy_pioggia_1thumb
Registered: Sep, 2008
Last visit: Mon, 13 Jan 2014
Posts: 870

Sea Staff
Type: Weapon
Class/Base: N/A =<<<<<
Description:
Rank: 20
Level: 40
Wear: Hand
ATK: +20 =<<<<i think MATK is missing here

correct way is
----------------
Sea Staff OR Staff of the Sea Devil
Type: Weapon
Class/Base: Tin
Description:
Comment: Forest Staff + Immaculate Ruby/Sapphire
Rank: 20
Level: 40
Wear: Hand
ATK: +20
MATK: +20
--------------------------------------------------------
also i think Great Blade as a problem in its level or rank
also Khoo fast suitseems fake

Last edited Fri, 17 Oct 2008, 4:29pm by dotnet54


IGN = taisan, Guild =*none*, Server =Leo1
timezone = GMT +5:00 (Maldives)
http://wlodb.com/files/Luffy-3.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-0.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-4.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-8.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-5.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-10.jpg

Spoiler:
Hello guys , do your best to help find cool smiley to use in forum, good luck all ^.^
http://wlodb.com/topics/145

Please help to advertise website and make our community larger ^^
http://wlodb.com/topics/614

Pls help get missing icons ^^ the link below shows items without any icon in database
http://wlodb.com/items/missing_images
if u have these items pls take a screen shot and post here ^^
http://wlodb.com/topics/74

=======================================================
New Forum User Tutorial ^-^
====================
How to start with website? by kazura
http://wlodb.com/topics/843
How do i add a picture?
http://wlodb.com/topics/875 by Hugo
Which tags are supported?
http://wlodb.com/topics/121 by scott
Read before u post xD
http://wlodb.com/topics/181 by me


Offline
Thu, 16 Oct 2008, 3:28pm #10
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

thanks updated!

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 3:51pm #11
Hugomka
Administrator
Fugo_flame2
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sat, 07 Jan 2012
Posts: 503

Are you sure that we make 1 gas from 1 firewood?
I m very sure that I can make 3 gas from 1 firewood.
Check in the Crude Oil Equipment ^^

http://wlodb.com/items/526

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 3:58pm #12
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

Hugomka wrote:

Are you sure that we make 1 gas from 1 firewood?
I m very sure that I can make 3 gas from 1 firewood.
Check in the Crude Oil Equipment ^^

http://wlodb.com/items/526

thanks, you are correct. i updated it.

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 4:23pm #13
Vito
Conqueror
Wpa2sbkh
Registered: Oct, 2008
Last visit: Wed, 30 Sep 2015
Posts: 134

there's no coal block at Compounding. If you search for it, it will say 0 results

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 4:37pm #14
Hugomka
Administrator
Fugo_flame2
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sat, 07 Jan 2012
Posts: 503

Hanakimo wrote:

there's no coal block at Compounding. If you search for it, it will say 0 results

Of course not, there is no compound recipe for coal blocks. Because they are fuel for the steamship. The fuels are not able to compound. You need to make them with low-temperature kiln from 8x coal and 4x tar. Only coal and tar can be compounded.

http://wlodb.com/manufactures/99

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 5:10pm #15
Vito
Conqueror
Wpa2sbkh
Registered: Oct, 2008
Last visit: Wed, 30 Sep 2015
Posts: 134

oh.... I see XD

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 6:54pm #16
Vito
Conqueror
Wpa2sbkh
Registered: Oct, 2008
Last visit: Wed, 30 Sep 2015
Posts: 134

Hah! there is no Kerosene at the Compounds...

Offline
Fri, 24 Oct 2008, 8:15pm #17
Hugomka
Administrator
Fugo_flame2
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sat, 07 Jan 2012
Posts: 503

Hanakimo wrote:

Hah! there is no Kerosene at the Compounds...

Please use the edit of your post, instead double posts.

And please check in the Items list first (http://wlodb.com/items ). I found a recycling recipe for Kerosene (http://wlodb.com/items/180 ).

And if you know the compound recipe for kerosene, then please create a new compound (http://wlodb.com/compounds/new ). Instead asking us that there is no recipe of this and that. This Database is not complete of course.

Offline
Sat, 25 Oct 2008, 12:19am #18
=Mika=
Recruit
Registered: Oct, 2008
Last visit: Thu, 20 Oct 2011
Posts: 5

I got A proBlem With this Lemon too..

I tried compounding whats in This Site:

MaNGO + aPPLE = Lemon
hAZELNUT + Apple = Lemon
bAnana + ShaLe = Lemon
CanTaloupe + canTaloupE = Lemon
Grape + Wine = Lemon
StrawBerry +Shale = Lemon

----But Lemon didnt show up----

----When i compound them it turns out to be some fruits and syrup----

"_

Offline
Sat, 25 Oct 2008, 9:38am #19
Hugomka
Administrator
Fugo_flame2
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sat, 07 Jan 2012
Posts: 503

Lol, those aren't errors in our database. They are correct recipes for lemons. But to get lemons is very hard. You need to compound that recipe for 100x to get some lemons. Good training for your alchemy skill although. ^^

Offline
Sat, 25 Oct 2008, 6:30pm #20
ISIDORAfestival
Recruit
Picture_1004
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sat, 15 Nov 2008
Posts: 5

you haven't got Basalt in your database


Cancer 1
lvl 54
ISIDORAAAAAAAA . =D

Offline
Sat, 25 Oct 2008, 9:55pm #21
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

i'm not sure what you mean. basalt is right here:

http://wlodb.com/items/103

Offline
Sun, 26 Oct 2008, 3:49am #22
Serramax
Conqueror
Serramax111
Registered: Oct, 2008
Last visit: Wed, 28 Jan 2009
Posts: 219

Why in the database there's an object called
"Amethist"
that in the game is called
"Anthmist"?

Is the same thing or 2 different?


Server: Virgo (from 1 to 3)
IGN: Serramax
Surname: Gladiatore
Guild: No guild
Alt: Serramax2, SerraRyo
Gmt: +1 (Italy)

Offline
Sun, 26 Oct 2008, 4:09pm #23
scott
Administrator
Axel_foley_575
Registered: Sep, 2008
Last visit: Thu, 29 Jun 2017
Posts: 707

yea the item in the game is actually called anthemyst but the correct spelling is amethyst. it's a typo in the game...i guess we are using the correct spelling for now.

Offline
Mon, 27 Oct 2008, 12:51am #24
Serramax
Conqueror
Serramax111
Registered: Oct, 2008
Last visit: Wed, 28 Jan 2009
Posts: 219

Ok, Thanks... :)


Server: Virgo (from 1 to 3)
IGN: Serramax
Surname: Gladiatore
Guild: No guild
Alt: Serramax2, SerraRyo
Gmt: +1 (Italy)

Offline
Mon, 27 Oct 2008, 7:27am #25
09298114763
Conqueror
059
Registered: Sep, 2008
Last visit: Wed, 19 Nov 2008
Posts: 105

in compound Tatinum + Snow Grass = Blessed Bow is not real
i try it then it become an Common Stone


IGN:Trainer
Server:Virgo1
Alts:LITTLES,Big letter H then ealer

Offline
Wed, 29 Oct 2008, 10:19am #26
dotnet54
Emperor
Rufy_pioggia_1thumb
Registered: Sep, 2008
Last visit: Mon, 13 Jan 2014
Posts: 870

seems to me that db have wrong price for silk qi pao in china and dont have silk qi pao in japan

so i have updated Silk Qi Pao and corrected price

and added new item Silk Qi Pao 2 which is available from japan

i just want u all to be aware of this change cus this is important since both these actually have SAME NAME in game as "Silk Qi Pao"

edited
======
nvm this post this info is based on official website equipment shops page in newbie guide, but i think they made a mistake there, and based on melone there's only 1 silk qi pao which is in japan and scott have corrected those(logically also is doubting for 2 items to have 1 name)

Last edited Thu, 25 Dec 2008, 1:23am by dotnet54


IGN = taisan, Guild =*none*, Server =Leo1
timezone = GMT +5:00 (Maldives)
http://wlodb.com/files/Luffy-3.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-0.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-4.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-8.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-5.jpghttp://wlodb.com/files/Luffy-10.jpg

Spoiler:
Hello guys , do your best to help find cool smiley to use in forum, good luck all ^.^
http://wlodb.com/topics/145

Please help to advertise website and make our community larger ^^
http://wlodb.com/topics/614

Pls help get missing icons ^^ the link below shows items without any icon in database
http://wlodb.com/items/missing_images
if u have these items pls take a screen shot and post here ^^
http://wlodb.com/topics/74

=======================================================
New Forum User Tutorial ^-^
====================
How to start with website? by kazura
http://wlodb.com/topics/843
How do i add a picture?
http://wlodb.com/topics/875 by Hugo
Which tags are supported?
http://wlodb.com/topics/121 by scott
Read before u post xD
http://wlodb.com/topics/181 by me


Offline
Thu, 06 Nov 2008, 5:14pm #27
Viffon
Warrior
9101127
Registered: Sep, 2008
Last visit: Mon, 19 Jan 2009
Posts: 62

If it became common stone it means that you failed recipe. Well it's not correct anyway since blessed bow is titanium/grass/nylon class :P

Offline
Thu, 06 Nov 2008, 8:18pm #28
Radical
King
Steamship
Registered: Sep, 2008
Last visit: Sun, 25 Nov 2012
Posts: 336

09298114763 wrote:

in compound Tatinum + Snow Grass = Blessed Bow is not real
i try it then it become an Common Stone

It says it should be titanium + snow grass + Delicate Nylon in the DB

Also, you should try this compound more than once, at least five times depending on your alchemy skill, before saying it is wrong, because all of the compounds can fail.

I know it is hard to get the titanium and snow grass, but that is life, high lvl EQ means high lvl materials, which means hard to get...


hi hi

Offline
Thu, 06 Nov 2008, 8:31pm #29
dark1047
Recruit
______________
Registered: Oct, 2008
Last visit: Thu, 27 Nov 2008
Posts: 2

its just a possibilitty for it to be something like for example it may say iron ore+iron ore= iron matearial and then it may say underneath it iron ore m+ iron ore = common stone


Sever: Aries (Mostly Aries5)
Name: Sadiki
Level: 8 (i Just Started)
Guild:
Nickname: ^-^ O_O *_* :|

look 4 me please!!!! ^-^

Offline
Fri, 07 Nov 2008, 12:42am #30
Lierial
Scout
Buradin
Registered: Oct, 2008
Last visit: Sun, 03 Apr 2011
Posts: 49

Hugomka wrote:

Hanakimo wrote:

there's no coal block at Compounding. If you search for it, it will say 0 results

Of course not, there is no compound recipe for coal blocks. Because they are fuel for the steamship. The fuels are not able to compound. You need to make them with low-temperature kiln from 8x coal and 4x tar. Only coal and tar can be compounded.

http://wlodb.com/manufactures/99

I'm pretty sure you can make coal blocks. Cause I had 50 coal ore, and they didnt go straight to coal every time. Im pretty sure a lot became coal blocks?

Offline